Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Behandelingen

Aroma Therapie Westland

Aromatherapie massage

Aromatherapie gebruikt aromatische plantaardige oliën, waaronder essentiële oliën, om iemands stemming of lichamelijk welzijn te verbeteren. Het gebruik van essentiële oliën voor therapeutische, spirituele, hygiënisch en rituele doeleinden gaat terug naar een aantal oude beschavingen zoals de Chinezen, Indiërs, Egyptenaren, Grieken en Romeinen, die deze oliën in cosmetica, parfums en medicijnen gebruikten. Ook werden essentiële oliën gebruikt om te ontspannen, pijn en angst te verminderen, de energie en het korte-termijn geheugen te verbeteren en eczeem die jeuk veroorzaakt te verminderen.

Meest gekozen behandeltijd

50 minuten

Handdoek op schaal met witte bloem. Als welkom bij de traditionele Aziatische massage.

Aziatische massage

Aziatische massage maakt gebruik van verschillende technieken, zoals acupressuur, stretching en diepe weefselmassage. Acupressuur richt zich op het stimuleren van drukpunten op het lichaam, terwijl stretching gericht is op het verbeteren van de flexibiliteit en het verminderen van spanning in spieren en gewrichten. Bij diepe weefselmassage worden diepere lagen van het spierweefsel gemasseerd om pijn en stijfheid te verminderen.

Deze massage wordt uitgevoerd op de bedekte huid, trek makkelijke los zittende kleding aan. Er wordt geen gebruik gemaakt van massage olie.

Meest gekozen behandeltijd

50 minuten

Cupping Massage bij Jussage

Cupping massage

Cupping is een behandelmethode waarbij glazen of kunststof cups gebruikt worden om de huid vacuüm te zuigen. Door het vacuüm zuigen van de huid en het maken van trekkende bewegingen, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Daarnaast wordt de aanmaak van histamine en endorfine in gang gezet en zorgt het voor het snel afvoeren van afvalstoffen. Cupping kan op verschillende manieren worden toegepast; van zeer intensief, energetisch tot enkel ontspannend.  Door deze vorm van massage wordt de bloedsomloop voldoende is gestimuleerd om snel afvalstoffen te verwijderen vanuit de omliggende weefsels.

Meest gekozen behandeltijd

50 minuten

Hotstones massage

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

(Deze massage is alleen te boeken voor 50 en 75 minuten)

Meest gekozen behandeltijd

50 minuten

Hoofdmassage Westland

Indiase Hoofdmassage

Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn door stress en spanning. Deze spanning hoopt zich op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt er voor directe ontspanning gezorgd. Tevens wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. Deze massage wordt uitgevoerd met warme olie.

Behandeltijd

25 minuten

Handmassage Westland

Klassieke massage

Een Klassieke Massage is een van de oudste massagevormen die wij kennen.
Massage is afgeleid van het Arabische woord “mass” wat “aanraken” betekent. Tijdens de Klassieke Massage wordt er gebruikt gemaakt van verschillende massagetechnieken.
Door gebruik te maken van de verschillende massage technieken tijdens de Klassieke Massage ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden.

Meest gekozen behandeltijd

50 minuten

Ontspanningsmassage van de voet in het Westland

Ontspannings massage

Ontspanningsmassage is bedoeld voor iedereen die even een moment van rust wil creëren, waarbij lichaam en geest weer in balans komen. Zowel lichamelijke als mentale vermoeidheid, opgehoopte stress en de daarbij behorende spierspanning zullen afnemen. De focus ligt op de rug, nek en schouders waarna de achterkant benen worden gemasseerd. Naar eigen wens zal de massage worden uitgebreid met borst, armen, hoofd. Tijdens de massage zal ik mijn aandacht richten op waar jouw lichaam op dat moment aandacht nodig heeft.

Meest gekozen behandeltijd

50 minuten

Lomi Lomi Masage bij Jussage

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi Massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. 

Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. De bewegingen kun je vergelijken met de golven van de oceaan die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Er wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd.  Deze massage zorgt voor ultieme ontspanning.

Meest gekozen behandeltijd

50 minuten

Treatments MAHAYANA

Seizoensmassage

Een zalige Seizoensmassage van 25 minuten. Tijdens deze behandeling wordt de rug en de achterkant van de benen heerlijk gemasseerd met een Treatments® product. Treatments® heeft 4 verschillende productlijnen die allemaal hun eigen geuren hebben. Waan je even in een andere wereld en ervaar complete ontspanning.

Meest gekozen behandeltijd

25 minuten

Rei-ki symbolen

Reiki

Wat kan Reiki nog meer voor jou doen?

Reiki is altijd vloeiend. Het draait om liefde en energie. Het gaat als licht door het lichaam, zo kan het stromen. Reiki gaat waar het heen moet gaan. Je komt dieper tot jezelf. Energie wordt weer opgeladen. Emoties leer je los laten. Het wordt ook wel “Het pad van de liefde” genoemd. Leven vanuit je hart. Fysiek, spiritueel, emotioneel en op mentaal niveau.
Reiki gaat naar de oorzaak van het probleem. In het begin gaat het wellicht om hoofdpijn maar na verloop van tijd leer je zoveel over jezelf, dat nieuwe lagen van jezelf zich openbaren. Dan werk je aan de achterliggende oorzaak. Stress , angst of emotionele blokkades. Reiki kun je ook gebruiken om je hoofd rustiger te maken.
behandeltijd

Ik trek voor een behandeling minimaal 60 minuten uit. Daarna reken ik verder af per 10 min.

Het tarief voor 60 minuten inclusief intake is € 70,00

Bezoekadres

Gratis parkeren in de omgeving is mogelijk.

Contact

Zijn er vragen, opmerkingen of suggesties? Gebruik dit formulier voor contact met Jussage. Veel vragen en antwoorden kun je vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Ook jouw lichaam verdient ontspanning

Reserveren

Maak eenvoudig een reservering online

Maak een keuze uit een van mijn behandelingen, selecteer datum en tijd.

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 48 uur voor aanvang .

De afspraak wordt aan u bevestigd per e-mail.

Laden...

Lukt het niet een reservering te maken? Of toch liever een afspraak op kortere termijn? Neem dan telefonisch contact op.

Geen reservering mogelijk i.v.m. verhuizing

Het is momenteel niet mogelijk een behandeling te reserveren. Ik ben druk bezig met de verhuizing van het Westland naar Waadhoeke. Binnenkort ben je weer van harte welkom in de praktijk in Waadhoeke.

It is op it stuit net mooglik om in behanneling te boeken. Ik bin drok dwaande om fan Westlân nei Waadhoeke te ferhúzjen. Meikoarten binne jo wer fan herte wolkom yn de praktyk yn Waadhoeke.